Fusion burger
Bereidingswijze
Meng alle kruiden door elkaar en kneed deze door het gehakt. Verdeel het gehakt in 4 gelijke delen. Snij de mozzarella in 4 plakken en leg deze in het midden van elk deel gehakt en vouw dicht, zodat de mozzarella volledig is bedekt. Vorm hier nu 4 stevige hamburgers van. Grill de hamburgers in ongeveer 5 minuten aan iedere kant. Verplaats ze na deze 5 minuten naar de Half Moon Grid en laat ze hier 15 minuten op garen. Vergeet ze niet af en toe te draaien. Snij intussen de broodjes door en bestrijk deze dun met wat mayonaise en beleg met sla. Zodra de hamburgers gaar zijn leg je zo op het broodje.
Bron: thebastard.com
Bereidingstijd
Benodigdheden
- 4 broodjes naar keuze
- 500 gr rundergehakt
- 1 bol mozzarella
- Mayonaise
- Sla naar keuze
Voor de kruidenmix:
- 3 tl zout
- 1 tl knoflookpoeder
- 2 tl uienpoeder
- 2 tl peper
- 2 tl Italiaanse kruiden (oregano, tijm)
- 1/2 tl nootmuskaat
Geeft u een barbecue? vraag direct een offerte aan
Geeft u binnenkort een barbecue party en bent u nog op zoek naar biologisch barbecue vlees? Dan ben u bij ons aan het goede adres. Kies uit onze standaard BBQ pakketten of vraag een offerte op maat aan.