Tomaten en gegrilde uien
Bereidingswijze
Voor de tomatensalade:
- Bereid de tomaten, komkommer en basilicum zoals en doe ze in een grote kom.
- Besprenkel de ingrediënten in de kom met extra vierge olijfolie en balsamico azijn. De verhoudingen kunnen naar smaak worden aangepast, maar begin met ongeveer 2 eetlepels olijfolie en 1 eetlepel balsamicoazijn. Pas aan op basis van je persoonlijke voorkeur.
- Breng de salade op smaak met zout en peper en omscheppen om de dressing gelijkmatig te verdelen.
- Laat de tomatensalade even zitten om de smaken op te nemen.
Bron: thebastard.com
Bereidingstijd
Kooktijd: 40 min | Voorbereidingstijd: 30 min
Benodigdheden
Voor de tomatensalade:
- Rijpe tomaten, in plakjes of gehakt
- Komkommer, in plakjes gesneden
- Verse basilicumblaadjes
- Extra vierge olijfolie
- Balsamico azijn
- Zout en peper naar smaak
Voor de geroosterde rode uien:
- 2 rode uien
- Olijfolie
- Zout en peper
Geeft u een barbecue? vraag direct een offerte aan
Geeft u binnenkort een barbecue party en bent u nog op zoek naar biologisch barbecue vlees? Dan ben u bij ons aan het goede adres. Kies uit onze standaard BBQ pakketten of vraag een offerte op maat aan.